Dromen ~ Sara Zonneveldt

Iedereen heeft dromen. Dit meisje van 15 ook. Ze wilt graag reizen en de wereld zien, maar haar ouders willen dat ze het café over gaat nemen. Hoe gaat ze om met dit dilemma?

Specificaties

  • Nederlands
  • Paperback- ebook

Beschrijving

Er is één ding dat Lucy het allerliefst wil en dat is de wereld rondreizen.
Er is één ding dat Lucy’s ouders het allerliefst willen en dat is dat Lucy hun café overneemt.
Er is één ding dat zeker is en dat is dat een anonieme brief Lucy’s hele leven op zijn kop zet.

In zijn brief moedigt de schrijver Lucy aan om haar dromen waar te maken. Samen met haar beste vriendin Karen besluit ze hem te gaan zoeken. En dan zijn er ondertussen ook nog leuke jongens, feestjes en lijken haar ouders iets voor haar achter te houden…

Voor het lezen

Na een paar jaar heb ik zin in iets luchtigs. Sara was 13 toen ze begon met schrijven van dit boek. Ik heb lekker zin in romantiek en avontuur en hoe kan je dat niet hebben als je van iets droomt?

Tijdens het lezen

Het boek is geschikt vanaf 12 jaar . Het bevat veel liefde en drama. De problemen stapelen zich op zoals in het echte leven. Soms voel je je zo radeloos, maar dan komt er iets op je pad wat het beter maakt. Zal dit voor eeuwig duren? Zal dit gevoel altijd blijven of komt er een nieuwe dieptepunt?

Ik had het gevoel alsof er iets begon. Alsof er een rivier, die heel lang werd tegengehouden door een stapel rotsblokken , langzaam maar zeker weer begin te stromen.

Conclusie

Het is een leuk boek voor tussendoor. Het verhaal leest lekker weg. Het boek was zo uit! Ik ben een enorme fan van Jack. Het laat mij een beetje denken aan mijn kalverliefde toen ik jonger was. Lekker heel de dag dagdromen . Altijd bij elkaar willen zijn. ( Nu 10 jaar later denk ik nog steeds zo, stttt ons geheim! ) Ik ben graag samen er op uit of lekker op de bank film aan het kijken.

Ik geef dit boek  4 sterren. Ik heb enorm genoten van dit verhaal. De nodige drama, avontuur en liefde zijn aanwezig! Een heerlijk jeugdboek!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *