Ijzerhart ~ Mara Li

Vandaag is het weer tijd voor een boek van Mara Li . Ik heb toen deel 1 van haar serie gelezen en was verkocht! Ik ben benieuwd of dat ook zo zal met dit boek waarbij hekserij een hoofdrol speelt!

Specificaties

  • Nederlands
  • Paperback / ebook
  • 300 bladzijdes
  • September 2020
  • EAN : 9789492585561
  • Dutch venture Publishing
  • Fantasy

Beschrijving

De jonge weefster Cliona heeft haar leven lang al last van onheilspellende dromen. Wanneer haar onderkomen door een vreemd ongeluk verwoest wordt, vindt ze onderdak bij de monniken die haar ooit als baby in het woud hebben gevonden. Maar haar leven raakt pas echt in een stroomversnelling als een nieuwe landheer zijn intrek neemt in de nabijgelegen Eikenburcht en zijn oog op haar laat vallen.
Hoewel Heer Declan een charmant en ruimhartig man lijkt te zijn, heeft Cliona toch het gevoel dat hij een duister geheim heeft. Bovendien doet zijn zwijgzame dienstknecht Cú er alles aan om haar weg te jagen. Maar wat als er een oude magie tot leven wordt gewekt en Cliona’s dierbaren in gevaar komen? Zal Cú bereid zijn om aan haar zijde te vechten of zal hij haar verraden?
Een prachtig geschreven fantasyverhaal met als setting het Ierland van de tiende eeuw.

Voor het lezen

Ik ben enorm benieuwd naar dit verhaal. Het is een groot ongeluk dat ze haar huis verliest, maar wat zal er op haar pad komen? Welke avonturen moet je trotseren?

Tijdens het lezen

Het verhaal leest lekker weg. Het komt mij wel bekend voor, al weet ik niet waar van. Het verhaal neemt je mee in haar avonturen. Hoe ze zich ontwikkeld na een grote gebeurtenis en hoe ze er mee omgaat.

Conclusie

Het is een leuk boek om te lezen. Het leest lekker en makkelijk weg, maar toch mis ik wat extra spanning. Ik kan niet precies mijn vinger erop leggen wat het is. De gebeurtenissen in het begin volgen zich iets te snel op. Ik had graag meer gelezen over het paleis. Toch is het een boek wat je snel door de bladzijdes laat gaan en daarom krijgt het 🌟🌟🌟🌟 4 sterren!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *