Iron man 2

Na deel 2 was ik toch benieuwd naar het volgende deel. Ik hoop op meer actie en verhaal!

  • 119 minuten
  • Marvel
  • 12+
  • 2010
  • Actie film

Na het succes van Iron Man 1 is Tony Stark terug in Iron Man 2 met nog meer spektakel. In Iron Man 2 wordt Tony Stark (Robert Downey Jr.) zes maanden, nadat hij zijn identiteit als ‘Iron Man’ heeft onthult, opnieuw gedwongen zijn krachten te bundelen. Nu de wereld bewust is van het feit dat Tony ‘Iron Man’ is, wordt hij door zowel de pers als de regering onder druk gezet om zijn uitvinding en technologie met het Amerikaanse leger te delen. Tony weigert informatie te onthullen, omdat hij bang is dat het in de verkeerde handen terecht zal komen. Met Peper Potts (Gwyneth Paltrow) en James ”Rhodey” Rhode (Don Cheadle) aan zijn zijde, smeedt Tony nieuwe plannen en moet hij het opnemen tegen nieuwe, duistere en gevaarlijke machten. Het duurt dan ook niet lang voordat de uiterst gevaarlijke Rus Ivan Vanko a.k.a. ‘Whiplash’ (Mickey Rourke) van zich laat horen

Mening

Na deel 1 ben ik toch wel benieuwd naar deel 2. Hij moet de wereld overtuigen dat hij voor het goede in de wereld staat, maar hij staat graag in de spotlights, houd van entertainment en is arrogant. Veel te zeker van zichzelf .

Het is meer een show, maar zodra de actie komt ga je er toch wel voor zorgen . De explosies en de schurk willen je een strijd geven, maar er komt meer.   3 sterren !

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *