Film : The mountain between is

Ik ben enorm benieuwd naar deze film. Na een crash moeten ze overleven, maar ze kennen elkaar niet en hebben beide een belangrijke afspraak. Hoe gaat dit aflopen ?

  • 12 +
  • 103 minuten
  • Enge film
  • Drama film

Na een tragisch vliegtuigongeluk zijn twee vreemden opelkaar aangewezen om onder barre omstandigheden op een afgelegen, met sneeuw bedekte berg te overleven. Als ze zich realiseren dat er geen hulp zal komen, beginnen ze noodgedwongen aan een verschrikkelijke tocht door honderden kilometers wildernis. Ze vragen het uiterste van elkaar om te overleven, waardoor er onverwachts een aantrekkingskracht wordt aangewakkerd tussen de twee.

Mening

Wat een domper. Het is een enorm trage film zonder onderliggende boodschap. Het verhaal loopt heel traag en je ziet weinig actie in de film. Het is ook enorm ongeloofwaardig gezien het feit dat ze bijna niet eten. Geen film voor mij 🌟 1 ster.

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *