Financiële workout~ financieel gezond in 20 stappen ~ Annemarie van Gaal

Vandaag is het tijd voor de recensie van het boek dat ik al een tijdje stap voor stap lees en toepas. Het is fijn dat het opgedeeld is in 20 hoofdstukken! Zo voel je geen verplichting om in één ruk door te gaan.

Begin de week goed met een mooi boek over financiën om ook financieel fit te worden!

Specificaties

  • Nederlands
  • Februari 2013
  • EAN : 9789461561114
  • Financiële administratie – leven

Beschrijving

Financieel gezond in 20 stappen Met deze Financiële Workout van Annemarie van Gaal leer je aan de hand van een stappenplan je financiële doelen te bepalen en ook plannen te maken voor de toekomst. In 20 stappen krijg je een helder inzicht in je eigen financiële situatie en wat je daarin zou willen, moeten of kunnen veranderen. Dit boek bevat veel praktische opdrachten om orde op zaken te stellen. Als je alle stappen hebt gevolgd, ben je klaar voor de toekomst.

Voor het lezen

Nu ik al meer boeken van haar gelezen heb is het tijd voor een concreter boek, werkend naar een doel. Ik hoop dat in dit boek te vinden met nuttige informatie voor meer plezier en motivatie!

Tijdens het lezen

Ik heb toch enigszins een afkeer om in boeken te schrijven. Daarom heb ik nu ook mijn Bullet journal ernaast om de informatie op die manier tot mij te nemen en door notities maken ben je ook bewuster bezig met wat je leest/doet.

Conclusie

Het is een erg fijn boek! Je leest lekker veel informatie, maar je kan stoppen door het toe te passen het door te laten dringen. Je kan lekker je tijd nemen en bewust bezig zijn met het boek.

Je word meer op de feiten gedrukt door bijvoorbeeld een overzicht van toeslagen die er zijn. Je kent vaak maar 1/3 en kan nu kijken waar je eventueel recht op zou hebben.

Ik geef dit boek wat je aanzet tot actief bezig zijn met geld  4 sterren!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *