Preppy ~ T.M.Frazier

Vandaag deel ik dit geweldige boek met jullie. Ik ben enorm van de new adult boeken, maar de king serie trok mij toch al gelijk de duistere sexy wereld in van Dark romance ( adult) .

Recensie : King 1 &. Tyrant deel 2 king serie

Specificaties

  • Nederlands
  • Deel 5 king serie
  • November 2020
  • Svm publising
  • EAN : 9789493030909
  • Dark romance ( new adult)

Beschrijving

Samuel Clearwater, ook wel bekend als Preppy, houdt van vlinderdassen, pannenkoeken, bretels, goede vrienden, leuke momenten, goede drugs en een goede wip.

Hij heeft een helse jeugd achter de rug en leeft het leven dat hij zich altijd had voorgesteld. Als hij een meisje ontmoet, een junkie die op het punt staat aan alles een einde te maken, is hij verscheurd tussen zijn gevoelens voor haar en de verlammende angst dat zij degene zou kunnen zijn die een einde maakt aan het leven waar hij van houdt.

Andrea ‘Dre’ Capulet is uitgeput en moe.

Moe van haar zoektocht naar haar volgende shot. Moe van het doen van dingen die haar maag doen draaien. Moe van het kijken in de spiegel, naar de weerspiegeling van de persoon die ze is geworden. Net als ze besluit er een einde aan te maken, ontmoet ze een man die de loop van hun beide levens voorgoed zal veranderen.

En hun dood.

Voor de meeste mensen is de dood het einde van hun verhaal.

Voor Preppy en Dre was de dood slechts het begin.

Dit is het vijfde boek in de King-serie en is bedoeld om te lezen na Bear.

Voor het lezen

Ik ben enorm benieuwd naar dit boek! Preppy is mijn muze! Absoluut iemand die mij intrigeert. Hij is mannelijk, stoer en zijn hart zit op zijn tong. Ook zijn onvoorspelbaarheid maakt hem mysterieus.

Tijdens het lezen

Ik word snel in de wereld gezogen van Preppy. Het is fijn om meer achtergrond van hem te zien en meer te zien door zijn ogen. Absoluut een personage waarvan ik dacht, daar wil ik meer over weten! Nu kom ik het eindelijk te weten en wat ben ik gelukkig!

Conclusie

Preppy is hard om een reden. Hij heeft veel meegemaakt zoals je eerder al had kunnen lezen. In King viel hij mij ookal gelijk op! Het is fijn om te zien hoe hij met Dre omgaat, niet alleen hard zoals zijn voordoen. Er komen heftige gebeurtenissen en moeilijke keuzes aan. Het word hem absoluut niet makkelijk gemaakt, maar laat hij zich kisten of gaat hij er vol in?! Absoluut  5 sterren! Ik ga zeker de rest van de serie lezen!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *