Uit de duisternis ~ J. Sharpe

In deze duisternis moet je soms door het slijk en de duisternis opzoeken. Dat kan nu dankzij Sharpe.

Specificaties

  • Nederlands
  • Hardcover
  • December 2020
  • 347 bladzijdes
  • EAN : 9789463083782
  • Uitgeverij zilverspoor
  • thriller ~ Horror

Beschrijving

‘Dit is het verhaal waarop de bioscoopfilms, documentaires, tientallen boeken en honderden YouTube-filmpjes zijn gebaseerd. Er zijn nog steeds mensen die denken dat het allemaal een grap is. Hoor het verhaal van de overlevenden aan en oordeel zelf.’ – Marnix Kleine, presentator van de Late Avond Show. In de bossen van Geulhem staat opeens een waterput. Iedereen die erin kijkt ziet water. Behalve Fleur. Zij ziet daarbeneden iets bewegen, hóórt daar iets. Een stem. Hij smeekt haar en kent haar naam. En ondanks dat diegene dood is, laat hij haar niet met rust. Hij teistert haar en doet er alles aan om ervoor te zorgen dat zij naar hem luistert. Niemand gelooft haar. Om haar gelijk te halen, maakt Fleur een filmpje op haar mobiel. Als die vervolgens op een blog wordt geplaatst en viral gaat, wordt Geulhem bestormd met sensatiezoekers. En dan zijn de gevolgen niet te overzien…

Voor het lezen

Ik ben enorm benieuwd naar dit nieuwe boek! Ik heb al met Joris gesproken en was gelijk enthousiast toen hij mij vertelde dat hij zijn personages dichterbij wilden door middel van gesprekken . Van tekst berichten tot uitgeschreven telefoon gesprekken . Filmpjes en Social media!

Tijdens het lezen

Het verhaal trekt je er gelijk in. Het eerste hoofdstuk trek je er gelijk in! Precies wat ik van hem gewend ben. Hoe dieper ik in het boek kom, hoe vaker ik Hè roep! Wat is dit? Hoe kan dit? Precies waar ik van hou! Je moet het verhaal niet altijd snappen, ik hou van het mysterieuze!

Conclusie

Het verhaal bouwt zich goed uit. Ik ben zeker enthousiast! De cover springt er ook absoluut uit. Het rode om het zwarte heen. De diepte die je door de cover ziet. Alsof je zo naar een rode gloed kijkt. De duisternis die wij nu al voelen, komt nog dichterbij. De put volgt mij al in mijn dromen , dus dat is zeker al goed!      5

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *