Dansen in de hemel ~ Michael PILARCZYK

Deze maand heb ik veel geluisterd door weinig concentratie. Het boek dat ik absoluut wou luisteren is die van Michael. Hij heeft hem zelf ingesproken. Zijn stem is heel rustgevend.

Specificaties

  • Nederlands
  • April 2015
  • 224 bladzijdes of 10 uur luisteren
  • EAN : 9789079679294
  • Literaire roman

Beschrijving

Mishka Kamadev is een romanticus met een te groot verlangen naar passie, roem en rijkdom. Voor de buitenwereld leidt hij een glamourbestaan, maar zijn innerlijk raakt verscheurd. Het ene moment is hij
The God of House Music in het nachtleven, het andere moment is hij verzorger van zijn ongeneeslijk zieke vrouw. Mishka zoekt vergetelheid in drank en pillen, stort zich in een affaire met de hartsvriendin van zijn vrouw, en op de beurs verliest hij zijn fortuin. En dan overvalt zijn oude jeugdliefde hem met een verbijsterende mededeling. Hoe legt hij alles uit aan zijn stervende vrouw?

Voor het lezen

Ik ben benieuwd naar dit verhaal. Ik ben de laatste tijd veel van Michael aan het volgen gezien ik ook zijn jaar programma besteld heb. Ik ben erg benieuwd naar zijn ondervindingen zeker toen ik hoorde dat een gedeelte gebaseerd is op de waarheid. Het leven is vol kennis, maar je zal het zelf moeten ontdekken!

Tijdens het lezen

Het verhaal is makkelijk te volgen. Je wilt meer weten. Je wilt schreeuwen om zijn keuzes! Je hebt medelijden met zijn vrouw. Er komen zoveel emoties bij kijken dat je er bijna in zit.

Conclusie

Het verhaal is fijn geschreven. Je leert de Waardes van het leven waarderen, want wat is geluk en geld als iemand in je omgeving ziek is. Als er thuis alleen maar ellende en pijn te vinden is. Je kan er voor weg gaan en proberen verder te gaan, maar je kan het ook accepteren en omarmen. Het begin en einde vond ik vloeiend gaan, al had ik wel wat moeite om door de ellende heen te komen. 🌟 🌟 🌟 🌟 4 sterren van mij!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *