De afstand tussen jou en mij ~ Marina Gessner

Op vakantie ga je voor het avontuur. Het boek van blossom books staat al een tijd in de kast te wachten op het juiste moment. Daar vind ik het tijd voor dus hop hij is in de koffer gesprongen!

Specificaties

  • Nederlands
  • April 2016
  • 318 bladzijdes
  • EAN : 9789020679953
  • Blossom books
  • Young adult avontuur

Beschrijving

Na het lezen van dit boek wil je nog maar één ding: je smartphone in de prullenbak gooien en 2000 kilometer wandelen met een rugzak op je rug. ‘De afstand tussen jou en mij’ is een bijzonder levendig verhaal over de zeventienjarige McKenna, een dapper, zelfstandig meisje dat in haar eentje de Appalachian Trail in Amerika bewandelt. in een paar maanden loopt ze van een van de noordelijkste staten van Amerika naar het zuiden, leert ondertussen zichzelf kennen, voor zichzelf opkomen én neemt belangrijke beslissingen die haar de rest van haar leven zullen helpen.

Voor het lezen

Toen ik op vakantie was was ik erg benieuwd naar een boek waarbij avontuur de hoofdrol speelt. Ik heb hem dus al een tijd geleden gelezen.

Ik ben iemand die van avontuur houd. Lekker wandelen, ontdekken en vooral de natuur in. Ik heb altijd al van geschiedenis gehouden in combinatie met de prachtige natuur om mij heen. Ik ben benieuwd naar haar lange reis. Ik zou het nooit kunnen. Vind het al verschrikkelijk om met een rugzak heel de dag bepakt te lopen hahah.

Tijdens het lezen

Je gaat eerst de diepte in over haar leven nu. Zo leer je haar situatie en manier van denken kennen. Het leest heerlijk weg waardoor je snel door het boek heen gaat. Het verlangt naar meer en meer!

Conclusie

Ik heb genoten van dit boek! Het word zeker nog spannend! Je voelt mee met de karakters en gaat opzoek naar oplossingen ookal kan je zelf niks doen! Ik geef het boek door de hoge spanningsboog en het gevoel van empathie die loskomt daarom ook 🌟 🌟🌟🌟 4 sterren! Ik zou zeker meer verhalen willen lezen zoals deze!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *