Dragon Wings – Broken truth -Elizabeth Kayland

Ik heb een super leuk pakketje binnen gehad van Hope. Een hele mooie doos met wat lekkers , een mooie boekenlegger en natuurlijk het boek met de mooie cover!

bestel link : Het boek kan je hier bestellen

Specificaties

  • Nederlands
  • 282 bladzijdes
  • fantasy avontuur

Beschrijving

Enkele jaren nadat de ouders van Rayianna op mysterieuze wijze verdwenen, heeft ze haar leven weer op de rails. Samen met haar broer, Sai, woont ze in een klein appartement in New York. Ze geniet met haar vrienden van het univeristeitsleven op de kunstacademie totdat haar alledaagse leven wordt verstoord door vreemde gebeurtenissen. Die momenten leiden haar naar een waarheid die ver boven haar verbeelding reikt. Rayianna moet vrede vinden met haar nieuwe realiteit en beslissen of ze haar lot aanvaardt of een andere weg inslaat.

Voor het lezen

De cover springt gelijk in het oog. Het verhaal gaat dus over draken zoals je gelijk kan zien. Ik hou van fantasy als er niet teveel personages zijn. Het moet wel overzichtelijk blijven, dus Game of the rings is niet zo mijn ding. De achterflap klinkt gelijk gped. Ik hou van kunst en ben ook graag bezig in mijn bullet journal die ik gebruik om al mijn kennis in te verwerken. Ik ben benieuwd welk pad ze zal bewandelen.

Tijdens het lezen

Het verhaal leest heerijk weg. Ik vlieg door de eerste hoofdstukken heen, vooral die van de benefietavond. Het is zo mooi om te zien hoe gepansioneerd iemand kan opgaan in zijn passie. Ik kan daar ook enorm van genieten.

Conclusie

Het verhaal leest heerlijk weg. Het enige wat ik kan zeggen is dat je lekkerlijk door het boek heen vliegt. Het is zo realistisch geschreven dat je het als een film voor je ziet. Ik doe meestal een week over een boek van +- 300 bladzijdes, maar deze was echt in 2 dagen uit. Gelukkig heb ik al gehoord dat er een vervolg komt en zelfs meerdere delen! Als je van ( young adult) fantasy houd is dit echt een boek voor jou! 🌟 🌟 🌟 🌟 🌟 5 sterren

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *