Draco – Rani de Vadder

Ik ben dol op draken. Denk dat ze samen met elfen stipt op 1 staan op het lijstje van favotiete fantasy wezens. Wat is jullie favoriet in het Fantasy genre?

Specificaties

  • Nederlands
  • Februari 2021
  • Hardcover/Ebook
  • 280 bladzijdes
  • EAN : 9789463967846
  • Hamley Books
  • Kinderboek 10+ avontuur, fantasy

Beschrijving

Ieder jaar worden de Internationale Drakendagen gehouden, het meest befaamde toernooi van de Verenigde Drakenlanden. Ook Rowan en haar Zwarte draak Gideon schrijven zich in voor deze spannende wedstrijd. Maar dan gebeurt er een vreselijk ongeluk. De Verenigde Drakenlanden staan volledig op hun kop. Rowan blijft gebroken en alleen achter. Zal het haar lukken om haar trauma te overwinnen? Of zorgt haar verdriet ervoor dat de eeuwige vrede van de Drakenlanden tot een einde komt?

Voor het lezen

Ik ben erg benieuwd naar dit verhaal. De cover is eenvoudig, maar toch triggert het. Ik kijk enorm uit naar het avontuur tot betrekking van de wedstrijd. Ik hou er van om midden in het avontuur te zitten!

Tijdens het lezen

In de introductie lees je mooie voorzet naar het verhaal. Je duikt een koninkrijk in om dieper in het verhaal te komen. Rowan komt al gelijk hier stoer over onder de onzekerheden die ze meedraagt. Ik ben beniewd naar welk avontuur we op weg zijn. Het is grappig om te lezen hoe bepaalde namen uit deze wereld zijn omgezet naar die van de drakenwereld zoals Instagragon.

Conclusie

Wat een heerlijk verhaal! Ik heb vol genoten van het verhaal. Vooral het toernooi was enorm spannend, heftig vooral. Je kijkt mee in het leven Rowan en hoe ze met alles omgaat nu. Het hele land ligt nu overhoop waardoor je meer leert over het land. Ik zou echt nog meer boeken kunnen lezen door de heerlijke schrijfstijl. Het leest lekker weg waardoor je alles voor je ziet. Een ideaal boek voor tussendoor om lekker je hoofd leeg te maken. 🌟 🌟 🌟 🌟 🌟 5 sterren!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *