Hij die niet bestaat – Valentijn Ringelberg

Toen ik zag dat er zo snel alweer een nieuw boek van Valentijn aan kwam werd ik enthousiast. Ik wil graag meer lezen over deze wereld. Deel 1 staat mij nog goed bij waardoor ik enorm nieuwsgierig ben naar meer!

Specificaties

  • Nederlands
  • Hardcover/ebook
  • Maart 2021
  • Hamley Books
  • EAN : 9789463967655
  • Fantasy Young adult

Beschrijving

De O’khani Kojvo groeit op onder het toeziend oog van zijn moeder op de Zoutsteppe. Ze leert hem jagen, voor zichzelf opkomen en zichzelf nuttig te maken in hun troep. Toch zijn er andere O’khana die het op Kojvo gemunt hebben. Iets dat alles te maken heeft met het verleden van zijn moeder. Wanneer er op een dag een groepje welpen uit de troep worden meegenomen heerst er onrust op de Zoutsteppe. Ook de band tussen Kojvo en zijn moeder Deneh wordt op de proef gesteld als de O’khana worden opgezocht door hun gezworen vijanden: de Mensen. Als jonge jager zal Kojvo de sturing van zijn leven in eigen handen moeten nemen, een beslissing die hem niet gemakkelijk af zal gaan. Hij begint aan een nieuw avontuur die hem uiteindelijk de verschrikkelijke titel van Kinderdoder op zal leveren. Maar waar heeft hij die wrede bijnaam aan te danken? Je leest meer over zijn hartverscheurende noodlot in Hij Die Niet Bestaat. Hij Die Niet Bestaat speelt zich voor Voorbij het Wederwoud af en is een los te lezen avontuur.

Voor het lezen

Ik heb enorm genoten van Voorbij het wederwoud. Ik kan niet wachten om in een nieuw avontuur te stappen en vind het nu al jammer dat het een novelle is. Ik had graag weer een volwaardig boek gelezen!

Tijdens het lezen

Het verhaal leest net als het wederwoud heerlijk weg. Ik vlieg door de bladzijdes heen en geniet met volle teugen van het verhaal. Je word steeds nieuwsgieriger naar waar de naam vandaan komt. Het is fijn dat je het los kan lezen, dus je hoeft niet terug te denken aan het vorige boek of opnieuw te lezen!

Conclusie

Een heerlijk boek die je overtuigd om meer van Valentijn te lezen. Als je nog twijfelt zal dit boek je zeker over de streep trekken. Ik heb enorm genoten van het verhaal en vind de naam niet terecht. Het is zeker fijn om nu achtergrond te kennen van Kovjo. 🌟 🌟 🌟 🌟 🌟 5 sterren!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *