Thuis in het kunstcafe ~ Sue Mcdonagh

Vandaag is het tijd om helemaal in de vide te komen voor de zomer. Lekker op stap in een café

Specificaties

  • Nederlands
  • Paperback / ebook
  • Mei 2021
  • 350 bladzijdes
  • Choc lit NL
  • EAN : 9789492585783
  • Roman

Beschrijving

Gebroken harten en heerlijk gebak in het Kunstcafé … Wat een perfecte, romantische vakantie had moeten worden, eindigt in een drama voor Flora. Uit wraak steelt ze de motor van haar vriendje en vlucht naar de kust van Wales voor een welverdiende vakantie voor één. Maar zo alleen is ze niet. Al snel vindt ze aansluiting bij de gezellige mensen die werken in het plaatselijke Kunstcafé, waar de beroemde warme chocolademelk en het heerlijke gebak haar een steuntje in de rug zijn. En als er dan ook nog een badmeester uit Australië in haar leven opduikt en haar hulp biedt als ze die het meest nodig heeft, begint ze te beseffen dat ze niet langer het gevoel heeft dat ze enkel in Wales op vakantie is. Kan ze de plek waar ze naartoe is gevlucht ooit een thuis noemen?

Voor het lezen

Ik heb door het druilerige weer echt zin om even de zomer in te duiken. Gelukkig is het nu aan het opklaren, maar ik mis de momenten om lachend op het terras te zitten met wat lekkers. Ik geniet daar altijd enorm van, maar het loopt niet altijd vrolijk af!

Tijdens het lezen

Het verhaal leest lekker weg. Je geniet van de momenten samen, maar ziet al snel dat ze weg wilt wat ook gaat gebeuren. Ze komt terecht op een hele andere plek en probeert haar draai te vinden op deze plek, maar zal haar dat lukken?

Conclusie

Het verhaal loopt lekker door. Je lees het weg als een echte roman. Vlot, romantisch met een vleugje drama. De badmeester uit Australië trok zeker mijn aandacht waardoor ik heerlijk dieper in het boek duik. Het is een heerlijke roman om tussendoor te pakken. Lekker zomers en perfect voor de tijd van het jaar.     4 sterren!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *