De vergeten vloek – smeulend venijn – Johanna Lime ( boek 2)

Vorig jaar rond deze tijd heb ik boek 1 in de serie gelezen. Het is tijd om de verdere delen te lezen! Ik gaf het boek toen al 5 sterren dus ik ben zeker benieuwd wat ze nu in petto voor mij heeft!

Specificaties

  • Paperback / Ebook
  • Juli 2020
  • Zilverbron
  • EAN : 9789463083119
  • Young adult fantasy

Beschrijving

Sylviana Attholred, de kroonprinses van Berinyi, leeft door toedoen van de Avatars in de Rosettenevel. Haar moeder houdt haar status van koningin krampachtig vast. Sylviana Attholred, de kroonprinses van Berinyi, leeft door toedoen van de Avatars in de Rosettenevel. Haar moeder houdt haar status van koningin krampachtig vast. Als de tijd komt dat Sylviana zal regeren, erft ze een oorlog. Bovendien zit ze met een probleem: de zonen van priesteressen sterven te jong. Als er eindelijk weer iemand op de troon komt waarmee te praten valt, besluiten Sammerah, Jacky en Tatjana dat ze de nieuwe Eerwaarde Moeder moeten steunen. Alle bevolkingsgroepen zullen eensgezind de vijand het hoofd moeten bieden. Het is echter de vraag wie de werkelijke vijand is. Helena Attholred heeft zo haar eigen mening over wat het beste is voor haar gezin. Het venijn smeult al sinds ze de bloedband met Sana aanging. Als zij haar zin krijgt, werkt deze oorlog in haar voordeel. De magiërs op Laskoro zijn immers veel te zwak geworden, of vergist ze zich daarin?

Voor het lezen

Na het positieve resultaat van deel 1 ben ik enorm benieuwd naar de vervolg delen. Ik ben benieuwd naar hoe het koninkrijk dit alles gaat aanpakken.

Tijdens het lezen

Voor mijn gevoel kwam het verhaal goed op gang, maar halverwege heb ik een dip. Ik kan er moeilijk in blijven, al is het verhaal zeker leuk. Ik ben niet zo van het technische in verhalen, dus daardoor ging het lezen wat rustiger.

Conclusie

Naar het einde toe ging het verhaal als een razende! Je leert meer over het koningshuis , ziet meer delen van de wereld en heb 2 mooie lijnen die in het verhaal verwerkt zijn . Ik heb enorm genoten van die scènes ( wil niet spoilen) en vind het cool om te zien hoe de magie zich ontwikkeld. Je ziet meerdere verhalen wat het interessant maakt en het einde zorgt ervoor dat ik deel 3 ook binnenkort wil gaan lezen ! Voor mij krijgt boek 2 daarom 🌟🌟🌟🌟 4 sterren!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *