Onze eerste zomer samen ~ Sandra J Paul

We kijken enorm uit naar de zomer. Gelukkig gaat het vanaf morgen weer omhoog ! Heerlijk om weer te gaan wandelen met een zonnetje op de wangen.

Specificaties

  • Nederlands
  • Hardcover
  • 220 bladzijdes
  • Bizzyby vof
  • EAN : 9789464208290
  • Spannende Young adult

Beschrijving

Op een stormachtige nacht komen Mila en Daniel elkaar na jaren weer tegen. Hij heeft een dringende lift naar het ziekenhuis nodig, zij besluit om hem te helpen. Het loopt mis wanneer ze onderweg een ongeluk krijgen. Wanneer Daniel ontwaakt, ontdekt hij tot zijn verbijstering dat hij een gevangene is van de mysterieuze sekteleider Dominic, die hen na het ongeluk naar zijn afgesloten domein heeft gebracht. En hij is niet de enige die in de klauwen van de man vastzit.

Voor het lezen

Ik ben benieuwd naar dit spannende verhaal van Sandra. Ik hou van haar boeken en de spanning die er in zit! Ik ben benieuwd of ze mij weer kan verrassen en hoe ze het verhaal in elkaar gedraaid heeft.

Tijdens het lezen

De eerste scène voel ik veel ampathie, ik zou hetzelfde gedaan hebben. Daarna ga je mee in het leven daarna en dat vind ik zeker interessant. Het is fijn om de fases te zien en te kijken hoe het onderbouwd is.

Conclusie

Heerlijk verhaal weer! Het leest lekker weg en toch blijf je geboeid. Ik heb zeker genoten van het verhaal en plezierig om gelezen te hebben. Je herkent de fijne schrijfstijl van Sandra . Ze neemt je mee het diepe in.     4 sterren voor dit mooie boek!

Het einde zal je verbazen. Ik moest zo lachen toen ik het wat als stukje las. Dat is precies hoe ik het mij voorgesteld had. Mijn vermoeden werden wel bevestigd, dus ik ben blij dat ik op de goede weg zat! Het is zo mooi neer gezet !

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *