Preppy 2 ( king serie 6) ~ T.M Frazier

Heerlijk om weer terug te kruipen in de armen van Preppy. Fijn om hem terug te zien, al is hij niet zichzelf

Specificaties

  • Nederlands
  • Paperback/ ebook
  • December 2020
  • Svm publising
  • EAN : 9789493030961
  • New adult romance

Beschrijving

Preppy komt terug in een wereld waar hij ooit van hield, maar die hij niet meer herkent. Zijn glimlach kan zijn innerlijke onrust niet verbergen en de mensen die hij als familie ziet, voelen ineens allemaal als vreemdelingen.

Op één persoon na. Een meisje met donkere ogen en nog donkerder haar.

Een meisje dat niet eens een optie is.

Tenminste, nu niet meer.

Dre kan niet beslissen waar ze naar gaat luisteren. Haar hart, haar hoofd of haar lichaam. Want twee van die drie dingen brengen haar terug naar Logan’s Beach. Ze vertelt zichzelf dat ze afsluiting zoekt, maar als ze deuren opent die nooit bedoeld waren om te worden geopend, ontdekt ze al snel dat als het gaat om Samuel Clearwater, afsluiting misschien NOOIT een optie is.

Dit is boek zes in de King-serie en het tweede deel van het verhaal van Preppy en Dre.

Voor het lezen

Ik ben enorm benieuwd naar hoe het verhaal verder gaat. Het einde was enorm spannend bij het vorige boek waardoor ik benieuwd ben hoe het met hem gaat. Ik hoop op weer een sexy verhaal waarbij ik wil kwijlend achter mijn boek ga zitten gezien Preppy bij mij een streepje voor heeft!

Tijdens het lezen

Het begin begint gelijk goed. Je springt in de tijdlijn waar je gebleven was. Ik ben enorm blij dat ik meer over Preppy ga lezen, er mogen van mij nog wel 10 boeken bij komen! Ik kan niet genoeg krijgen van zijn verhalen en een kijkje in zijn hoofd en verleden.

Conclusie

Wat een verhaal! Ik heb enorm genoten van de wending aan het einde. Preppy is zo stoer, maar ook zo zacht. Hij kan enorm opgefokt en gesloten zijn, maar als je de goede plek raakt bij hem en in zijn kring komt gaat hij voor je door het vuur. Heb enorm gelachen op het laatste feestje. Hij is echt zo gestoord met zijn uitspraken, het maakt hem echt niet uit wie er voor hem staat. Ik ben blij dat Preppy weer terug is!      5 sterren!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *