Marlies , de filmster en de journaliste ~ Ria Maes

Ik ben enorm benieuwd naar dit boek! Ik hou er van om tijdens vakanties lekker magazines te lezen en hoop weer in de vibe te komen zeker nu mijn Bold Type verslaving helemaal gaande is op dit moment

Specificaties

  • Nederlands
  • Mei 2021
  • 200 bladzijdes
  • Hamley books
  • EAN : 9789464208283
  • Roman

Beschrijving

Tess is een energieke jonge vrouw die als een echte wervelwind door haar eigen leven raast. Na haar mislukte droom als steractrice komt ze als journaliste terecht op de redactie Marlies. Tess is een energieke jonge vrouw die als een echte wervelwind door haar eigen leven raast. Na haar mislukte droom als steractrice komt ze als journaliste terecht op de redactie van het vrouwenblad Marlies. Ondanks het feit dat het blad al vele jaren een vaste waarde is in het leven van duizenden vrouwen zit Marlies nu in zware financiële problemen. Het exclusieve interview van Tess met Nicole Kidman zou weleens de uitweg uit deze donkere tunnel kunnen zijn. Tess voelt de druk op haar schouders en probeert als een volleerde jongleur zowel op het werk als in haar privéleven met man Stijn en zoontje Jeff alle bordjes draaiende te houden.

Voor het lezen

Ik ben enorm benieuwd naar het verhaal. Een bedrijf staande houden is enorm hard werken, dus ik ben benieuwd welke stappen ze willen ondernemen om goed te blijven draaien.

Tijdens het lezen

Ik ben benieuwd wat er uit gaat komen. Ze zitten in diepe wateren. Tess maakt wat fouten, maar kan ze die goed en optijd herstellen?

Conclusie

In het begin leest het verhaal lekker weg, maar na 100 bladzijdes kan het mij niet meer zo boeien. Het word voorspelbaar en een beetje negatief. Ik heb er moeite mee om er doorheen te komen ookal leest het lekker weg. Ik heb toch een beetje genoten van het verhaal ookal was het voorspelbaar. Daarom geef ik het verhaal toch 🌟🌟🌟

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *