Luna ~ Lies Vervloet

Ik ben dol op de zon en de maan. Ben zelf meer een dag mens, maar in de zomer vind ik het heerlijk om te wandelen onder de maan en sterren, net zoals Luna

Specificaties

  • Nederlands
  • Hardcover
  • 270 bladzijdes
  • Hamley books
  • EAN : 9789464208009
  • Young adult

Beschrijving

Luna hoort nergens bij, op school mijdt ze iedereen. Alleen ‘s nachts, wanneer ze onder het licht van de maan door de bossen dwaalt, kan ze helemaal zichzelf zijn. Op de vooravond van haar zestiende verjaardag begint haar leven op meer dan één manier te veranderen. Terwijl ze vriendschap sluit met de teruggetrokken Andrew en in de leer gaat bij het oude kruidenvrouwtje Tunde, wordt haar band met de natuur steeds sterker. Uiteindelijk kan ze de waarheid niet langer ontkennen: ze heeft bovennatuurlijke krachten. Maar… wil ze die wel? Terwijl Luna worstelt met deze nieuwe werkelijkheid en de verpletterende verantwoordelijkheid die erbij komt kijken, merkt ze niet dat er vanuit de schaduwen iets duisters op haar loert…

Voor het lezen

De cover spreekt mij gelijk aan. Het springt gelijk in het oog. De nacht word goed uitgebeeld. De beschrijving trekt mij gelijk aan waardoor ik enorm nieuwsgierig bent wat voor verhaal het zal worden.

Tijdens het lezen

Het verhaal leest lekker weg. Ik geniet van het verhaal en zie een echte introvert in Luna. Ze is graag op zichzelf en blijft liever onopgemerkt. Ze heeft al een volle rugzak en gaat opzoek naar puzzelstukjes die nog missen.

Conclusie

Ik heb enorm genoten van het verhaal. De wending kwam niet gelijk bij mij op. Ik had wel een vermoedde dat bepaalde personen terug zouden komen en de pijn werd goed beschreven. Ze leert zichzelf beter kennen en gaat diep op onderzoek 🌟🌟🌟🌟 4 sterren.

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *