In het duister (kan niemand je horen gillen) – Tamara Arts

In de duisternis kan er veel gebeuren. Kim heeft het boek in het duister gelezen, benieuwd of ze het een topper vind? Lees dan verder ~ Kim

Specificaties:


Nederlands
18 maart 2021
302 pagina’s
Uitgeverij Hamley Books
EAN: 9789463967686
Young Adult Thriller/Horror

Beschrijving

We volgen de 5 vrienden en studenten; Jill, Ashley, Lea, Kai en Dennis. Ze brengen hun zomervakantie samen door in de Ardennen, waar een van hen een huis heeft geërfd. Zodra ze daar arriveren, loopt niets zoals gepland. Ze treffen een oud vervallen huis, maar omdat het enorm stormt besluiten ze toch te blijven. In het huis gebeuren steeds meer onverklaarbare, lugubere gebeurtenissen. Bovendien dreigt hun vriendschap door overspel uiteen te vallen.
Ze voelen zich niet meer veilig, want zijn ze wel de enigen in het huis? Langzaam ontrafelt zich een duister geheim. Ze voelen zich niet meer veilig, maar ze kunnen ook niet meer weg. Vinden ze een manier om te ontsnappen?


Voor het lezen


Sinds lange tijd weer een spannend boek lezen. De synposis en het cover design spreken me enorm aan en ik heb onwijs veel zin om aan het boek te beginnen.


Tijdens het lezen


OMG.. wat is dit boek spannend! Ik ben me al een paar keer echt rot geschrokken en ik wil echt weten hoe het verder gaat.

Conclusie


Sinds lange tijd las ik weer eens een echte thriller/horror. Wauw, wat een geweldig boek is dit! Ik heb ervan genoten van de eerste tot en met de laatste letter. Ik werd gegrepen door het verhaal, je werd er echt in meegezogen en het leest echt heerlijk weg. Ik ben echt meerdere keren geschrokken van dingen die gebeurde en ik heb ik zelfs van wakker gelegen, dus dit boek heeft echt heel veel indruk op mij gemaakt. Er zat een heel goed plot in het verhaal, waardoor je echt getriggerd bleef om door te lezen en te willen weten hoe het boek zou aflopen. Ook het einde van sterk en krachtig en onverwachts. Ik ben ook enorm benieuwd naar de volgende boeken die Tamara Arts gaat uitbrengen, wat die ga ik zeker lezen!

Aantal sterren: ★★★★★

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *