Er is geen vorm waarin ik pas ~ Erna Sassen

De cover trigger mij om hem op te pakken. Ik ben enorm benieuwd wat dit verhaal is.

Specificaties

  • Paperback
  • Nederlands
  • September 2016
  • 144 bladzijdes
  • Uitgeverij Leopold
  • EAN : 9789025869717
  • Young adult

Beschrijving

Tot en met de vierde ging alles eigenlijk vanzelf maar sinds ik in de vijfde zit is er een hoop veranderd.
Volgens mijn mentor heb ik TE lange tijd TE hard gewerkt en volgens mijn moeder ben ik TE perfectionistisch.
Jajaja.
Dat is een van de grootste nadelen van volwassenen: ze denken altijd beter te weten dan jijzelf wat er met jou aan de hand is. Daarbij vergeten ze voor het gemak maar even dat tachtig procent van ons leven zich afspeelt buiten hen om. En dat ze dus meestal geen flauw idee hebben. Dat laatste ligt ook een beetje aan ons. Want wij vertellen niks.
Maar dan nog.
Er zijn dingen die je niet kan vertellen. Aan niemand.
Over liefde bijvoorbeeld.
En hoe stom je bent geweest.

Er is geen vorm waarin ik pas is bekroond met De Gouden Lijst.

Voor het lezen

In de winkel sprong de cover mij tegemoet. Ik heb mij vaak een buitenstaander gevoeld en dat gevoel heb ik nog wel eens ookal heb ik alles wel redelijk op rolletjes. Ik ben benieuwd of dit verhaal mij meer duidelijkheid en handvaten kan geven of juist niet.

Tijdens het lezen

Ik heb geen idee wat ik aan het lezen, dit meen ik oprect. Het meisje komt een moeder tegen van een meisje dat even oud is als zij en trekt met haar op. Veel vragen spoken door mijn hoofd.

Conclusie

Ik heb geen idee wat ik gelezen heb. Ik heb mezelf gepushd om door te lezen, want ik wou hem gewoon uit hebben en niet meer erop terug kijken. Ik heb werkelijk geen idee wat ik van dit verhaal moet vinden. Er staan een paar mooie citaten in, maar daar houd het mee op. Ik heb wel vaker vage boeken gelezen, maar deze komt er in dat rijtje bij. Daarom raad ik hem absoluut niet aan, verspil je tijd niet. 2 sterren

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *