Een dozijn gin & tonics, graag ~ Lisanne stam.

Ik ben enorm benieuwd naar dit verhaal. De cover is super roze, wat gelijk de aandacht, vooral die van mij trekt!

Specificaties

  • Nederlands
  • Ebook only!
  • 59 bladzijdes
  • 19/08/2021
  • Uitgeverij Books and Butterflies
  • EAN : 9798201378950
  • Feelgood

Beschrijving

Nova wordt na een wilde avond stappen voor haar voordeur wakker. Ze kan zich niets meer herinneren van de vorige avond, behalve dat ze een verschrikkelijke kater heeft. Haar zusje Katie maakt het tot haar missie om Nova uit bed te sleuren en te onderzoeken wat er die avond precies is gebeurd. Met de hulp van Katies vriend Bob komen ze stukje bij beetje te weten wat Nova die avond heeft gedaan. Wat heeft haar collega Zara ermee te maken? En waarom zijn alle berichtjes die Jarno heeft gestuurd verwijderd?
Een dozijn gin & tonics, graag is een hilarische mix van vriendschap en jaloezie, aangelengd met een flinke scheut liefde

Voor het lezen

Flamingo’s, strand en alcohol, dat klinkt als een super leuk boek! Hopelijk kan ik net zo veel beleven van het verhaal als dat er te zien is op de cover!

Conclusie

Wat een heerlijk verhaal! De tijd vloog voorbij tijdens het lezen. Ik heb enorm genoten van het verhaal en kan niks anders zeggen dan dat ik meer wil lezen! Ik hou van de gekke roze beesten, want ik ben zelf ook een roze lover fanaat. Het verhaal is goed geschreven en je bent mee aan het puzzelen. Ik kon geen nadelen bedenken dus ik geef het verhaal 🌟🌟🌟🌟🌟 5 sterren!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *