De one ~ Kiera Cass

Ik hoop dat er minder chaos heerst als het deel hiervoor. Ik ben enorm benieuwd naar wat er nu gaat gebeuren na het spannende einde van de elite!

Specificaties

  • Nederlands
  • Paperback
  • November 2014
  • 264 bladzijdes
  • Uitgeverij van Goor
  • EAN : 9789000338658
  • Young adult

Beschrijving

Zinderend slot van internationale bestsellerserie
De selectie heeft het leven van 35 meisjes voorgoed veranderd. En nu is de tijd aangebroken dat er een winnaar wordt gekozen. America had nooit durven hopen dat ze kans maakte op de kroon of om het hart van prins Maxon te kunnen veroveren. Maar nu de competitie haar einde nadert en de bedreigingen van buiten de paleismuren steeds gewelddadiger worden, realiseert America zich hoeveel ze heeft te verliezen en hoe hard ze moet vechten voor de toekomst die ze wil.

Voor het lezen

Ik hoop op iets meer rust, maar goede keuzes in boek 3. Ik ben erg benieuwd wat de koninklijke familie gaat doen om alles in de hand te houden nu het land in oproer komt, meer dan ooit. Ik ben benieuwd of America er echt voor gaat of niet . Gaat hij toch voor zijn 1e of 2e keus of word het heel iemand anders?!

Tijdens het lezen

Het verhaal is spannend. Er zijn maar een handje meisjes over en het spant erom wie er door gaan. Er gebeuren vele dingen die het leven op zijn kop zet, maar wat word de uiteindelijke keuze

Conclusie

Keuzes maken zijn altijd enorm moeilijk. Je moet zoveel dingen tegenover elkaar afwegen, maar deze keuze is nog vele maler belangrijker. Ga je voor wat je naasten willen, voor wat het volk wilt of wat je zelf wilt?

Maxon heeft een enorm moeilijke keuze , maar ik snap absoluut zijn besluit. De laatste hoofdstukken zat ik in strijd. Ik vond het oneerlijk, maar begreep het. Zou ik het anders doen of toch niet?! Wou ik het weten of niet?! Ik heb echt gefrustreerd zitten lezen en verlang naar het vervolg van deze delen! Hoe zal verder gaan na dit einde? Absoluut 5 sterren

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *