De prins en de lijfwacht ~ Kiera Cass

Ik ben enorm benieuwd naar de verhalen van de mannen. Pas na deel 2 wist ik wie de lijfwacht was, ik heb ook gewacht tot ik deel 2 gelezen had met zijn verhaal en de prins na boek 1 gelezen.

  • Nederlands
  • Paperback/ebook
  • 150 bladzijdes
  • Extra materiaal
  • EAN : 9789000343676
  • Young adult

Beschrijving

Het succes van de Selection-serie gaat door!

In De selectie moest America Singer haar geheime liefde opgeven en haar thuis verlaten om een felle strijd aan te gaan voor een kroon die ze niet wil. Maar ook prins Maxon had een andere liefde voordat de Selectie begon. Het verhaal van De prins opent de week voor de Selectie begint en volgt Maxon tot aan de eerste dag van de competitie.

Aspen Leger, opgevoed in een van de laagste kastes, heeft nooit durven dromen dat hij ooit in het paleis zou wonen als lid van de koninklijke wacht. Nu is hij daar en komt hij zijn vroegere liefde America tegen die deelneemt aan de Selectie. Het verhaal van De lijfwacht geeft lezers een kijkje in het leven van Aspen binnen de paleismuren en de waarheid over de wereld van de koninklijke lijfwacht die America nooit zal weten.

De prins

Het is een leuk verhaal om eindelijk eens zijn kant van het verhaal te lezen. Er zijn toch ook dingen waar hij tegen aan loopt en ik vind het fijn om die ook belicht te zien. Ook hij heeft emoties, twijfels door de grote taak die hem staat te wachten. Ik heb oprecht genoten van de scènes uit zijn perspectief.

De lijfwacht

Super leuk geschreven! Ik ben zo dol op Aspen! Hij is echt een schat, alleen zo opdringerig! Wat doe je jezelf aan jongen! Het einde vind ik erg leuk en sluit gelijk aan op het einde van deel 3!!! Super leuk om te zien hoe de puzzel in elkaar steekt

Deze bundel krijg van mij 5 sterren

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *