Stracetella ~Eline Hazelaar

Ik ben erg benieuwd naar het verhaal

  • Nederlands
  • Ebook only
  • EAN : 9789464208726
  • Roman

Beschrijving

Suzie Marlott is een lieve, mooie en koppige vrouw van zesentwintig, die behoefte heeft aan een nieuwe start. Haar jongere, rebelse zusje Rosie reikt haar dan ook meteen een geweldige oplossing aan: een hevige, maar allesveranderende trektocht door het pittoreske, lieflijke Engeland. Voor Suzie is dat de enige en laatste manier om elders geluk te vinden en te kunnen ontsnappen aan haar voorspelbare leventje en de rompslomp op het advocatenkantoor. Zonder erover na te denken zegt ze dan ook volmondig ja, maar dat is geheel tegen de plannen van haar snobistische vriend Marijn, die haar nog maar pas voorstelde om bij hem in te komen wonen. Maar wat als plotsklaps het platteland er een stuk magischer uitziet door de knappe Engelsman? Kan Suzie haar leven weer doen sprankelen? Want als Suzie een lang en gelukkig wil beleven tussen de ranonkels en fluffy alpacas dan zal ze dat sprookje echt wel zelf moeten waarmaken. Stracciatella is een meeslepende, vrolijke en romantische feelgood, die zich afspeelt op het zomerse Engelse platteland.

Voor het lezen

Ik ben gevallen op de flaptekst en hou ervan om kortere verhalen tussendoor te lezen. Tussen werk door is een ebook echt makkelijk of tijdens het reizen. Jullie zullen in de toekomst dus zeker meer ebooks online zien komen!

Ik kon alleen maar trots zijn op Rosie en vroeg me onwillig af hoe ze het deed? Hoe het haar lukte om al haar angsten, onzekerheden en imperfecties aan de kant te schuiven en zich over te geven aan het onbekende? Ik wilde zo’n flintertje van haar onverschrokkenheid. Iets. Ik wilde net zo dapper zijn en genoeg durf hebben om die sprong te maken.

Conclusie

In het begin moest ik erg in het verhaal komen. Ik vond het wat stroef en chaotisch lezen, maar toen ik op de helft was en er meer uitleg kwam over de keuzes van de dames werd het leuk. Ik snapte toen ook de titel en vind het zeker leuk gevonden! Ook het einde liet mij enorm tevreden achter. 4 sterren

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *