Paniek ~ Sandra J Paul

Ik ben erg benieuwd naar dit boek. Waar zal het bloed vloeien en vooral waarom?

Specificaties:


Taal: Nederlands
Verschijningsdatum: augustus 2021
Aantal pagina’s: 300 pagina’s
Uitgeverij: Hamley Books
ISBN: 9789463967662
Type boek: Psychologische Thriller

Beschrijving


Willem
Er zijn knallen te horen. Is het vuurwerk? Maar dan klinkt er geschreeuw en breekt er paniek uit. Willem weet een schuilplaats voor zichzelf en vijf anderen te vinden. Er heerst paniek en wanhoop, ze zitten in the middle of nowhere, en contact met de buitenwereld is onmogelijk. Hoe lang zal het duren voordat de schutters hun schuilplaats ontdekken? Is hun einde nabij?

Jake
Jake is in schok, hij kijkt verward toe hoe de feestelijke gasten in paniek alle kanten op rennen. Ze kunnen geen kant op. Schoten echoën door het gebouw. Glas en bloed vliegt om hem heen. De schutters komen op hem af. Als hij nu niets doet, is het zeker voor hem voorbij.
Beide mannen nemen een drastisch besluit. Want wat er ook gebeurt, paniek is geen optie.

Voor het lezen

Ik ben enorm benieuwd naar het verhaal . Paniek is geen optie in stressvolle momenten dus ik ben enorm benieuwd waar Sandra nu mee komt!

Conclusie

Ik heb genoten van het verhaal. Soms kon de spanning wat hoger, maar je was oprecht mee aan het zoeken. Het verhaal leest lekker weg en het is fijn dat je het van beide kanten leest. Ik vond het erg spannend dat het terug liep vanaf het incident. Je ziet het motief en krijgt een ander licht over de zaak!

Weer geniaal werk Sandra! 5 sterren

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *