Het geheim van het oude strandhuis – Isolde Boers

Ik ben heel erg benieuwd naar het verhaal de tekst op de achterzijde en de cover beloven een mooi verhaal.


Specificaties:


Taal: Nederlands
Verschijningsdatum: september 2021
Aantal pagina’s: 242 pagina’s
Uitgeverij: Dutch Venture Publishing
ISBN: 9789492585899
Type boek: Kinderboek, Jeugd

Beschrijving:


Chiara krijgt op een dag een brief van iemand genaamd Quentin Q, die een oude bekende blijkt te zijn. Hij nodigt haar uit te komen logeren in zijn oude strandhuis, omdat hij een doos heeft gevonden die voor haar bestemd is en die hij haar persoonlijk wilt geven.
Chaira snapt er niks van, ze is nog nooit in haar leven in St. Ives geweest en kent niemand die daar woont. Wel weet ze dat ze geadopteerd is en dat er over haar verleden weinig bekend is.
De oude doos is het begin van een spannende zoektocht en avontuur in het oude strandhuis en op het strand. Tijdens haar spannende tocht wordt ze bijgestaan door Paul, Quentins neefje en een mysterieuze kat.
Voor het lezen:


Het boek is een hardcover. De cover is mooi geïllustreerd en roept door de aqua-kleuren een zee-achtige sfeer op. De beschrijvende tekst op de achterzijde beloofd een spannend en avontuurlijk verhaal. Dus ik ben enorm benieuwd.


Tijdens het lezen:


Het is een verhaal dat vlot en krachtig geschreven is, het is absoluut niet langdradig. Je zit gelijk lekker in het verhaal en er zit ook een lekker tempo in het verhaal.


Conclusie:


Wat een heerlijk spannend en avontuurlijk boek was dit. Je werd vanaf de eerste bladzijde het verhaal ingezogen. Het is goed geschreven en leest lekker weg, je struikelt niet over lange en of moeilijke zinnen en ook in de verhaallijn zelf zit een lekker tempo. Het was een spannend, onvoorspelbaar en origineel avontuur. Voor mijn gevoel was het boek echt te snel uit, het verhaal sprak me zo aan dat ik erg hoop dat Isolde hier nog een vervolg op gaat schrijven.


Ik heb niet eerder boeken gelezen van Isolde Boers. Maar wat ik na het lezen van dit boek je kan vertellen, ze heeft echt schrijftalent en een heerlijk levende fantasie.


Tijdens het lezen van dit boek heb ik me in een heerlijke wereld gewaand en met Chiara en Paul een hele spannende, magische en avontuurlijke reis beleefd. Echt mijn complimenten voor Isolde!
Ik heb van de eerste tot en met de laatste letter genoten van het spannende en mooie avontuur. De personages zijn goed en sterk uitgewerkt. De verhaallijn is origineel en blijft sterk tot het einde. Het verhaal neemt ook hele creatieve en onverwachte wendingen waardoor het verhaal echt leuk, avontuurlijk en spannend blijft. Echt een dikke aanrader van een jeugdboek!

5 sterren

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *