Leviathan ~ Natascha van Limpt

Ik ben enorm benieuwd naar dit verhaal. Ik zie een schip, dus hopelijk speelt het verhaal zich op zee af. Geeft mij goede herinneringen aan de verhalen van mijn vader.

Specificaties

  • Nederlands
  • Paperback
  • 17 september 2021
  • 379 bladzijdes
  • Uitgeverij zilverspoor
  • EAN : 9789463084147
  • Historische roman / fantasy

Beschrijving

Fyeckes wereld stort in wanneer ze wees wordt. Lange dagen volgen waarin ze de draad niet weet op te pakken. Het tij keert als haar dood gewaande broer terugkeert. Hij neemt haar mee naar zijn schip en belooft haar een mooie toekomst. Op het moment dat Fyecke ontdekt dat ze onder de zwarte vlag varen, krijgt ze de schrik van haar leven.

Op het schip is ze omringd door goddeloze mannen en voelt ze zich onveilig en onbegrepen. Het kost haar moeite om aan haar nieuwe leven te wennen. Iedereen lijkt tegen haar te liegen, zelfs haar broer. Midden op zee kan ze echter nergens naartoe…

Voor het lezen

Ik ben enorm benieuwd naar dit verhaal. Ik verwacht spanning in deze dikke pil en hopelijk ook wat liefde! Ik hoop op gevechten, want dat hoor je vaak op zee!

Tijdens het lezen

Na de eerste paar hoofdstukken kwam ik lekker in het verhaal. Ik leerde Fye beter kennen en zag hoe ze moest vertrekken uit haar vertrouwde wereld . Ik had enorm met haar te doen, omdat ik weet hoe het is om een ander thuis te moeten zoeken. Het is moeilijk om te wennen en je moet je draai vinden. Dat is niet altijd even makkelijk, maar hopelijk kan ze dat snel vinden.

Conclusie

Op zondag heb ik meer dan 150 bladzijdes gelezen, dat zegt bij mij enorm veel. Het boek had mij in zijn greep. Ik wou meer en meer weten . Ik moet het einde weten! Hoe gaat het met Fye en Markus! Hoe zal het verhaal aflopen?! De spanning in het boek werd hoog gehouden . Je ziet een muisje die je zeker vaker terug ziet komen. Er zit fantasy, liefde en actie in. Echt een boek naar mijn hart dus! Daarom krijgt het boek ook 5 sterren. Dit is het eerste dikke boek dat mij weer heeft geboeid sinds lange tijd. Die ik echt in een ruk heb uitgelezen!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *