Uit de spotlights ~ Marthe Verelst

Ik ben enorm benieuwd naar dit ebook. Vind de cover enorm mooi

Specificaties

  • Ebook only
  • 115 bladzijdes
  • September 2021
  • Books and butterflies
  • EAN : 9789464208696
  • Roman

Beschrijving

Eva gaat met haar vrienden naar Londen om het einde van haar studententijd te vieren. Als ze in de metro staan, komt een jongeman net voor de deuren sluiten gehaast binnen. Eva gaat met haar vrienden naar Londen om het einde van haar studententijd te vieren. Als ze in de metro staan, komt een jongeman net voor de deuren sluiten gehaast binnen. Ze wisselen enkele woorden uit, maar verliezen elkaar al snel weer uit het oog. Toch slaagt Eva er niet in om die krullenbol uit de metro te vergeten. Ook Thomas krijgt het meisje met de donkerblonde haren niet uit zijn hoofd. Tijdens haar reis doet Eva er alles aan om Thomas terug te vinden. Maar hoe pak je zoiets aan als de tijd dringt? Is veel door de stad wandelen en vaak naar het theater gaan wel de juiste manier?

Voor het lezen

Ik ben enorm benieuwd waar het verhaal naar toe gaat. Ze gaat opzoek naar hem, maar zal ze hem ook vinden?

Conclusie

Ik vond het verhaal lekker weg lezen, maar wel wat gewoontjes. Het is zeker een vermakelijk boek om lekker tussendoor te lezen zoals lekker in je pauze of in bed ­čÖé Ik kan altijd genieten van dit soort verhalen, want je kan er lekker in gaan zitten gezien het geen zware kost is. 🌟🌟🌟 3 sterren

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *