Meesterdief ~ Emmelie Arents

Ik ben benieuwd naar hoe dit verhaal zal aflopen. Ik heb zeker genoten van deel 1

Specificaties

  • Nederlands
  • September 2021
  • 300 bladzijdes
  • EAN : 9789464208245
  • Hamley books
  • Fantasy

Beschrijving

Taran is klaar om een nieuw leven op te bouwen en zijn pijnlijke verleden een plaats te geven. Wanneer de prins wordt vermist en Saradan ten onder dreigt te gaan aan Dode Magie, schakelt de sultan Tarans hulp in. Taran reist naar het verlaten eiland Turat om de zeldzame qalzarabloem te vinden, die het hart van de prins en het lot van Saradan kan redden. Maar het eiland is niet verlaten. Niets is wat het lijkt. Niemand is te vertrouwen. Een nieuw, dodelijk spel gaat van start…

Voor het lezen

Ik ben erg benieuwd waar het verhaal naar toe gaat. Ik heb enorm genoten van deel 1 en ben benieuwd naar het einde van deze serie.

Tijdens het lezen

De korte hoofdstukken zorgen ervoor dat je lekker snel leest. Je kan iedere keer als je wat tijd hebt een hoofdstuk lezen en daar op focussen. Je bent er zo doorheen dus je bent ook snel geneigd om een nieuw hoofdstuk te lezen.

Conclusie

Het verhaal is goed opgebouwd. De schrijfstijl leest lekker weg, je zit goed in het verhaal en het verhaal zit goed in elkaar. Je blijft daardoor in het verhaal zitten en mede door de korte hoofdstukken ben je snel door de bladzijdes heen. Ik kan niks anders zeggen dan dat ik benieuwd ben naar wat er nog meer zal volgen. 4 sterren

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *