Wedden dat ik blijf – Marijke Vos

Ik had al zoveel goede recensies gelezen op instagram en facebook dat ik enorm benieuwd was naar deze roman ~ KimSpecificaties:
Taal: Nederlands
Verschijningsdatum: juni 2021
Aantal pagina’s: 336 pagina’s
Uitgeverij: HarperCollins
ISBN: 9789402708240
Type boek: Feelgood roman

Beschrijving:
We volgen het verhaal van Debby. Debby zit haar huidige leven helemaal beu, files, deadlines, een overvolle agenda, wat doet ze hier in de grote stad? Is dit echt wat ze wil?
Ze sluit samen met Hilde (haar zus) en haar man een weddenschap af. Wie als eerste een mooi huis vindt, waar dan ook in Nederland, bepaald in welk dorp dat ze gaan wonen. Zo vertrekken Hilde, haar man en 2 kinderen als eerste naar het Brabantse platteland, nadat ze een oud monumentaal pand hebben weten te kopen. Debby vind kort daarna in dezelfde plaats een oude boerderij die opgeknapt moet worden. Het is perfect voor haar nieuwe droom: een alpacaboerderij.
Haar perfecte leventje en droom lijken toch niet helemaal wat de werkelijkheid haar brengt, Vijandige dorpsbewoners die de stadse Debby en Hilde niet zomaar accepteren, een nukkige alpacafokker en onverwachte verassingen uit het verleden die opduiken en oproer veroorzaken. En dan is er ook nog die ontzettend leuke en knappe dierenarts…

Perfect voor fans van Sophie Kinsella, Jill Mansell en Charlotte de MonchyVoor het lezen:


Ik heb tot nu toe alleen maar enorm enthousiaste reacties gehoord over het boek dus ik kijk er alleen maar enorm naar uit.


Tijdens het lezen:


Je zit gelijk heerlijk in het verhaal, het leest echt ongelofelijk lekker weg en je vergeet compleet de tijd.

Conclusie:


Wauw, wat een klapper van een feelgood roman is dit. Ik kan echt enorm genieten van romans en feelgood romans, maar deze was ik echt mezelf even compleet in verloren. Ik zat zo enorm in het verhaal dat ik echt alles om me heen vergeten was, en voordat ik het wist was ik al weer uren aan het lezen en was ik alles om me heen vergeten. De karakters zijn enorm goed uitgewerkt en de verhaallijn is sterk, origineel en goed uitgewerkt. Je leeft echt helemaal mee met alles wat Debby mee maakt. De ups en downs, humor, de liefde voor dieren en een super origineel verhaal, het hele plaatje in dit boek is compleet.
Ik heb echt van de eerste tot de laatste letter genoten van dit boek. Dit is het eerste boek van Marijke Vos dat ik lees, maar ik ben nu echt enorm nieuwsgierig naar haar andere werk, aangezien ik zo enorm positief verrast ben over het boek. Ik heb echt genoten.

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *