Christmas – crush ~ Sandra J Paul

Tijd voor het vervolg in kerststijl! Vervolg op Sugar-rush


  • Nederlands
  • Ebook only!
  • Kort verhaal +-60 blz

Het vervolg op Sugar Rush, waarin Leon de liefde van zijn leven Manon heeft gevonden.
Drie plastic zuurstokken liggen op tafel wanneer Leon die dag thuiskomt van kantoor. Drie. Niet vier. Zuurstokken die in de kerstboom hadden moeten hangen. En Lou heeft de vierde te pakken gekregen. Oh nee.


Leon, de jongste rechter van het land, heeft snel zijn draai gevonden met ex-procureur Manon, die zo goed als bij hem inwoont. Het leven gaat zijn gangetje, tot het onderwerp toekomst op tafel wordt gegooid. Ondanks Leons protesten besluit Manon impulsief dat een hond dé manier is om uit te zoeken of het stel in staat is om voor iemand anders dan zichzelf te zorgen. En dat zet het hele huis – letterlijk – op stelten wanneer Lou zijn intrek neemt. Niets is veilig voor hem, ook de kerstboom niet.

Conclusie

Wat een heerlijk vervolg op sugar-rush! Ik ben helemaal in de kerststemming door dit verhaal en heb oprecht hiervan genoten. Ik heb er meer van genoten door deel 1 want er zitten zoveel leuke factoren in! Ik ben zelf ook geen top kok, maar je doet wat je moet doen! Heerlijk! Ik raad dit verhaal zeker aan!  5 sterren

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *