De verdwenen burcht ~ Sandra J. Paul

Beschrijving

Kraaidorp is een rustig en vredig dorp dat in het midden van velden ligt. Binnenkort vieren de inwoners de vierhonderdste verjaardag van het dorp. Iedereen is druk bezig met het organiseren van de festiviteiten. Tot een heksenjager verschijnt, die beweert alles af te weten van een heks die ooit in Kraaidorp leefde. Haar naam was Colette Zwart, en ooit was ze onsterfelijk.
Volgens een legende ligt de bron van Colettes zwarte magie verborgen binnen de muren van een burcht die vierhonderd jaar geleden spoorloos verdween. Degene die de bron vindt, wordt de machtigste mens ter wereld. Het verhaal van de heksenjager zet het hele dorp op zijn kop. Angst treedt op. Daarom besluit de dertienjarige Quinten om in het grootste geheim op te zoek te gaan naar de mysterieuze burcht, zonder te beseffen wat hij daarmee aanricht.

Voor het lezen

Deel 4 alweer! Wat een heerlijke serie . Sandra schud al haar ideeën uit haar mouw! Echt benieuwd hoe ze het verhaal nu weer heeft ingedeeld! Ik zie weer een mooi verhaal vol heksen op mij wachten.

Conclusie

Het verhaal komt je gelijk bekend voor, het voelt als een thuis. Quinten wilt niet geloven wat er gebeurt dus hij loopt er voor weg, maar er komt een punt dat hij er absoluut niet meer omheen kan. Het verhaal loopt soepel door, maar toch kreeg het mij niet helemaal mee zoals de vorige delen. Het einde heeft mij zeker aangewakkerd om als een sneltrein naar de finish te gaan!

Categories Niet gecategoriseerd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *