Betoverend Toscane ~ Annemartien Berkelaar

Ik ben echt toe aan vakantie. Mijn eerste wens is om naar Italië toe te gaan en dit geeft de sfeer gelijk aan.

  • Nederlands
  • Paperback
  • Augustus 2021
  • EAN : 9789020542622
  • 240 bladzijdes
  • Uitgeverij Z&K
  • Roman

Zeven vrouwen op een betoverend landgoed

Zeven Nederlandse vrouwen gaan in ‘Betoverend Toscane’ van Annemartien Berkelaar op beeldhouwcursus op een landgoed in Italië, ieder met een ander doel. Zo is er de 28-jarige Chloë, op zoek naar de liefde van haar leven, terwijl de 35-jarige Baukje juist vlucht voor haar opdringerige ex. Fenna kampt met een legenestsyndroom en Suzan verloor onlangs haar man, waardoor ze haar zin in het leven kwijt is. Tot slot is er Anouk, die niets liever wil dan haar hart volgen, maar nog koudwatervrees heeft. In deze feelgoodroman van Annemartien Berkelaar krijgen lezers er zeven nieuwe vriendinnen bij en wanen ze zich een paar heerlijke uren in Toscane.

Voor het lezen

De cover roept gelijk een heerlijke vrije sfeer op. Je denkt aan vrijheid en blijheid. Je denkt aan genieten en feestjes. Je gaat lekker met een groep mensen daar naar toe en op verkenning. Ik ben benieuwd naar wat ze ontdekken.

Tijdens het lezen

Ieder hoofdstuk dat ik lees wil ik meer lezen. Ik ben erg benieuwd naar waar het verhaal gaat gezien er zoveel verschillende mensen zijn. Van jong tot oud, voor de eerste keer of mensen die het al jaren doen. Ik ben benieuwd naar welke kleine verhalen er gaan ontstaan in het grote verhaal!

Conclusie

Het verhaal leest vloeiend weg. Ik ben zo door het boek heen! Ik krijg zelf zin om naar Toscane te gaan en gelijk weer zin om het regenachtige Nederland achter mij te laten om lekker in de zon te gaan vertoeven. Ik weet niet of ik heel de vakantie zou gaan beeldhouwen, want ik ga ook op ontdekking. Ik zou zeker mee gaan doen, maar of ik het einde haal is altijd weer de vraag. Ik ben dol op en daarom geef ik voor de opbouw en het einde 5 sterren! Ik kan niks bedenken wat er beter kan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *