Vind ik niet leuk ~ Elliot Hyland

Ik heb zin in een heerlijk kort verhaal tijdens mijn lange , rustige werkdag. Ik hou ervan om een verhaal lekker te kunnen lezen in een bladzijde of 60!

  • Nederlands
  • Ebook-only
  • Januari 2022
  • Books and butterflies
  • EAN : 9789464208887
  • Young adult

Beschrijving

Laura heeft een populair socialmediaprofiel. Ze vindt het geweldig om haar leven met de hele wereld te delen en fleurt op van alle likes die ze krijgt. Tot iemand een gemene reactie onder een van haar foto’s plaatst. Haar vriendin Tess is ervan overtuigd te weten hoe je zo’n hater moet aanpakken, maar algauw gaat het van kwaad naar erger. Dan duiken er vreemde wezens op die het op Laura hebben gemunt en dreigt ze niet alleen haar online plezier, maar ook zichzelf kwijt te spelen.

Mening

Ik vind het verhaal niet heel vloeiend lopen al snap ik het concept. Ik snap dat er gemene reacties online geplaatst worden en goed dat daar aandacht aan besteed word. Het verhaal last fijn tot de vreemde wezens in de aanval gingen. Ik vind het naar mijn idee dan rommelig worden. Het word ongeloofwaardig, maar dat maakt het aansnijden van dit onderwerp niet minder belangrijk. Het einde vond ik dan wel weer mooi eindigen. Daarom geef ik het boek toch 3 * sterren.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *