Wat ik houden wil – Anne Marije Baars

Ik ben erg benieuwd naar dit boekje. Het is een mooi dun boekje voor tussendoor gezien het nog geen 100 bladzijdes telt. De cover is mooi geïllustreerd en heel basic en rustig. Het trekt mij nu enorm aan.

Specificaties

  • Nederlands
  • Hardcover
  • 100 bladzijdes
  • September 2019
  • Uitgeverij sestra
  • EAN : 9789492831347
  • Minimalisme / ontwikkeling

Beschrijving

In Wat ik houden wil neemt de bijna dertiger Anne Marije je mee in haar zoektocht. Minder controle en meer zichzelf worden is haar missie. Ze heeft het voor het oog prima voor elkaar: afgestudeerd als theoloog, influencer via Instagram voor ruim 25000 volgers, getrouwd en mama van een lieve dochter. Maar achter de perfecte plaatjes worstelt ze met burn-outs en depressies. Totdat ze de diagnose autisme krijgt en steeds meer gaat ontdekken dat ze juist als zichzelf mooi is. Dat in kwetsbaarheid kracht te vinden is, ook al doet het soms pijn en moet je spullen en mensen laten gaan, die niet langer meer passen bij wie jij bent. Lees mee, over haar zoektocht naar authenticiteit en hoe minimalisme hierbij kan helpen.

Voor het lezen

Ik ben erg benieuwd naar de boodschap van dit verhaal en hoe ze in het minimalisme terecht is gekomen. Ik wil er meer over weten en leren.

Conclusie

Het is erg interessant om te lezen hoe haar leven verlopen is en waar ze tegenaan gelopen heeft. Je ziet dat opruimen haar enorm geholpen heeft en de keuzes die ze op leefgebied maakt enorm geholpen hebben naar de antwoorden van wie ze is. Ik vind het boek erg inspirerend en ga het zeker vaker lezen! Het had van mij zeker nog wel de helft langer mogen zijn! 5 sterren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *