Tijdrit ~ Angela Stegeman

Ik heb nooit wielrennen meegemaakt dus ik ben benieuwd waar het verhaal over gaat. Ik heb wel eens over de tour de France gehoord maar nooit gekeken of gevolgd

  • Nederlands
  • Paperback
  • maart 2021
  • 207 bladzijdes
  • Ellessy relax
  • EAN : 9789086604333
  • Wielren roman

Beschrijving

Susanne de Jonghe mag als enige vrouw starten in de tijdrit van de Tour de France. Na het winnen van een YouTube-wedstrijd wordt zij opgenomen in het team van een van Nederlands beste tijdrijders: Scott Peeters. Deze valt als een blok voor de snelle amateur, maar wil haar liever haten. Susanne probeerde het leven te redden van zijn vriendin, maar faalde. Sindsdien doet hij er alles aan om haar te vermijden. Het lot brengt hen echter samen, hoewel geholpen door een ploegleider met een dubbele agenda. Beiden proberen in deze Ronde van Frankrijk het leven letterlijk weer op de rit te krijgen, maar het verleden is sneller dan zij en haalt hen genadeloos hard in.

Voor het lezen

Ik heb geen idee wat ik van het boek moet verwachten. Waarschijnlijk een Innerlijke strijd, liefde en keuzes. Ik ben benieuwd wat het verhaal mij brengt en wat ik over de sport wielrennen te weten kom.

Tijdens het lezen

Er gebeurt veel. Langzaam als je verder in het verhaal komt komen er ineens puzzelstukjes die in elkaar klikken. Ik ben benieuwd naar waar de liefde en het verhaal naar toe gaan. Hoe zit het met het verleden ? Hoe kijk je tegen het heden? Hoe ga je om met de aantrekkingskracht?

Conclusie

Een boek dat lekker weg leest. Ook als je niks van wielrennen weet is dit boek super gangbaar om er meer over te leren en de karakters maken een spektakel. Ik vind het zeker interessant door de opbouw van het verhaal. Ik vond het stukje naar het einde toe wel echt een drama worden, maar ondanks dat geef ik het boek 4 sterren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *