Hamley en de draak – Sandra J. Paul

Ik ben erg benieuwd naar de avonturen van Hamley! Ik hoor er veel over en ben benieuwd naar het draken boek!

Beschrijving

De baasjes van het zwarte katje Hamley krijgen bijzonder bezoek van Meizi, Viola’s nieuwe vriendinnetje, dat uit China afkomstig is. Wanneer Hamley de volgende ochtend wakker wordt, bevindt ze zich in het oude China, waar ze een gigantisch drakenei vindt. Maar ook mama draak is ernaar op zoek …

Voor het lezen

Ik ben enorm benieuwd naar dit boek. Het word voor mij het eerste boek van Hamley! Ik heb ze veel voorbij zien komen en ben daarom ook benieuwd naar deze verhalen. Ze tellen gemiddeld 100 bladzijdes dus leuke bedtijd verhalen!

Conclusie

Ik kan niks anders zeggen dan dat het vermakelijk voor iedereen is. Je kan het als volwassenen lezen, maar ook samen met je kind door de dag of lekker steeds een hoofdstuk of 2 voor het slapen gaan. Ik raad iedereen de serie aan en de covers stralen je tegemoet, dus dat is al een reden tot oppakken! 5 sterren!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.