Water – Lara Reims

De cover is enorm cool! Als ik een element zou moeten kiezen zou water absoluut niet bovenaan staan, want ik ben niet zo een zwemmer.

Beschrijving

Lizzie zit op een eiland, op een kostschool. Daar probeert ze bij te komen van de gebeurtenis die het afgelopen jaar voor haar verpest heeft.


Wat doe je als de wereld op slot zit? Lizzie zit op een eiland, op een kostschool. Daar probeert ze bij te komen van de gebeurtenis die het afgelopen jaar voor haar verpest heeft en haar bij haar ouders heeft weggejaagd. Maar dan gaat het eiland op slot. En offline. Alleen mensen met het goede paspoort mogen blijven, de rest wordt eruit geknikkerd. Lizzie heeft niet het goede paspoort. Maar op school is ze veilig, omdat ze nog geen zestien is. Tot één van haar klasgenoten haar geheim blijkt te kennen. Dan vindt Lizzie die koffer. De zee werpt hem haar zo in de schoot. Er zit een chip, die op een onbegrijpelijke manier met haar hoofd lijkt te communiceren. Iemand vertelt haar dat ze weg moet van het eiland, zo snel mogelijk. Lizzie vlucht. Maar de wereld van vroeger blijkt niet meer te bestaan. Alles staat op zijn kop. Lukt het Lizzie om weer een thuis te vinden? Een toekomstverhaal over kiezen, macht en invloed.

Voor het lezen

De cover nodigde mij om aan het verhaal te beginnen. Ik ken Lara de schrijfstijl en die leest fijn weg, dus meer aanzet heb ik niet nodig. Daarom ga ik ook lekker blanco in het verhaal 🙂

Tijdens het lezen

Het verhaal leest lekker soepel weg. Je zit veel in spanning te lezen na wat er gaat komen . Je bent op de vlucht en opzoek naar herkenning, maar is dat nog wel te vinden?

Conclusie

De wereld is anders dan je kent. Je word mee genomen op een avontuur opzoek naar haar plekje in de wereld. Lizzie is radeloos opzoek naar een veilige plek , maar zal ze die vinden? Het verhaal zit vol spanning en avontuur. Je leeft met het karakter mee en wilt meer weten. Op sommige momenten kon ik niet stoppen met lezen al moest ik wel even goed inkomen. 4 sterren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *