Het volk van de jaguar ~
Lies Vervloet

Ik ben erg benieuwd naar wat het verhaal van deel 2 gaat brengen

Specificaties

  • Nederlands
  • Young adult
  • Maart 2022
  • IBSN : 9789464510096
  • Hamley books

Luna is op de vlucht. Haar bestemming: het Amazonewoud. Ze hoopt dat ze daar veilig zal zijn en dat haar krachten er zullen groeien. Maar alles loop mis. Rampspoed en tegenslag volgen elkaar op en het noodlot lijkt haar te achtervolgen. Luna glijdt steeds dieper weg in de ellende.

Dan duikt opeens de mysterieuze Wayra op die haar meeneemt naar zijn dorp. Al snel beseft Luna dat de bewoners iets voor haar verbergen. Maar wanneer ze de geheimen van het dorp begint te ontrafelen, komt ze oog in oog te staan met een groot gevaar…

Voor het lezen

Ik ben erg benieuwd naar het volgende deel . Ik heb erg genoten van deel 1. De cover van deel 2 vind ik enorm gaaf! De kleuren springen er mooi uit.

Conclusie

Het is fijn om terug te blikken naar het eerdere deel . Zo komen de momenten uit het eerdere boek weer omhoog en glij je er makkelijker in. Iedere auteur die een vervolgt schrijft zou dat eigenlijk moeten doen. Je voelt de vibe van het verhaal dan weer makkelijker en gaat zo beter in het verhaal zitten.

De schrijfstijl is erg fijn. Het leest makkelijk weg en doordat het zo makkelijk en fijn geschreven is zit je goed in het verhaal. Je ziet het verhaal als een film voorbij glijden. Natuurlijk zijn er momenten in het boek die je aan ziet komen, maar er zijn ook genoeg momenten die je van te voren niet zag aankomen !

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *