Kleine monnik ~ Annemarie Lesage

Ik ben enorm boek naar dit geïllustreerde boekje vol lessen. Ik ben benieuwd naar welke lessen de kleine monnik onderweg is.

Beschrijving

Verhaal over levenslessen.
Boek hardcover 72 pagina’s. Vol mooie illustraties en boodschappen.

Mening

Ik vind de cover super mooi! De gouden cirkel die oplicht terwijl de monnik aan het mediteren is. Op het eerste oog ziet het er prachtig uit dus ik ben benieuwd naar het verhaal.

Iedere bladzijde eindigt gelukkig. Ik vind het zo vervelend als je verder leest op de volgende bladzijde en dan ook die bladzijde leest omdat je bij een punt wil stoppen en niet midden in een zin. Ja ja, een raar trekje van mezelf ik weet het hahah.

Iedere bladzijde heeft een eigen onderwerp, mooi stukje bijpassende tekst en op de bladzijde ernaast een illustratie die daar bij hoort. Ik vind het zo mooi vormgegeven en je wilt het boek ook rustig lezen zodat het verhaal lekker kan indalen.

Ik raad dit boek iedereen aan. Jonge mensen maar ook volwassenen kunnen hier mooie lessen uit halen! Het is alleen al een lust voor het oog dus absoluut een must voor in huis! 5 sterren. Er zat in mijn boek nog een mooi goud blad!

Je kan ook een super mooi kaartendek kopen, die wil je ook absoluut hebben

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *