Hamley in het pretpark ~ Sandra J. Paul

Ik ben enorm benieuwd naar dit avontuur van Hamley. Ik ben dol op avontuur en vooral pretparken dus een mooie combinatie

Specificaties

  • Nederlands
  • Hardcover
  • 110 bladzijdes
  • Hamley books
  • EAN : 9789464510065
  • Jeugd , 7+

Beschrijving

Hamley, het avontuurlijke zwarte katje dat mensen begrijpt, hoort op een dag Viola praten over een uitstapje met haar ouders. Ook Kasper en Kamiel, de honden, mogen mee. Ze gaan naar een pretpark. Hamley besluit dat ook zij het recht heeft om mee te gaan en reist stiekem in de auto van haar baasjes mee. Eenmaal in het pretpark, gaat Hamley alleen op stap. Ze geniet met volle teugen, tot ze plots haar baasjes niet meer terug kan vinden.

Voor het lezen

Ik ben benieuwd naar wat hamley nu zal meemaken. Zal hij alle attracties af gaan of is het niet zo een durfal ? Ik ben benieuwd waar kleine Hamley nu weer in terecht komt.

Conclusie

Wat heeft Hamley weer een heerlijk avontuur gehad ! Katjes horen absoluut niet in het pretpark, maar Hamley trekt zich daar natuurlijk niks van aan! Lekker op avontuur, nieuwe ontdekken en spelen zit in het aard van dit beestje! Wat heb ik weer genoten van dit verhaal met de leuke illustraties. Een leuk boek om samen te lezen ! 5 sterren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *