Polaroidmeisje ~ Femke Hendriks

Ik zag dit kleine boekje voorbij komen in Instagram en werd gelijk nieuwsgierig

  • Paperback
  • September 2020
  • Karakter Uitgevers B.V.
  • EAN : 9789045217208
  • Young adult

Achter het zeer populaire Instagramaccount Polaroidmeisje gaat de verlegen en onhandige Lize schuil. Op haar account vindt ze meer en meer haar eigen stem en durft ze uit haar comfortzone te kruipen. Maar dan krijgt ze een geheimzinnig bericht. Ze besluit haar vrienden Hannah en Thomas in vertrouwen te nemen. Maar Hannah heeft zo haar eigen problemen. Haar broer Rafaël gedraagt zich heel vreemd en thuis is de spanning om te snijden. Lize en Thomas gaan samen op onderzoek uit. Maar als Lize plotseling verdwijnt, blijkt dat geen heel verstandig besluit te zijn geweest. Waar is Lize toch en wat heeft Rafaël daarmee te maken?

Voor het lezen

Ik ben benieuwd naar dit boek. Ik heb zelf ook een polaroid en ben benieuwd naar wat Lize gaat meemaken samen met Hannah. De spanning die er komt als er thuis spanning is.

Conclusie

Het was een leuk verhaal om te lezen. Het is spannend, je bent op ontdekking samen met Lize en kijkt mee in het leven van Hannah. Je ziet scènes langs komen en heb speculaties wie de dader kan zijn, dus je leest snel verder. Het is een kort boekje die je zo kan uitlezen en een leuk Young adult verhaal . 3 sterren .

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *