Bloem – Kevin Panetta en Savanna Ganucheau

Ik ben erg benieuwd naar dit bakkersverhaal!

Hoewel Ari Kyrkos het als kleine jongen heerlijk vond om zijn vader te helpen in de familiebakkerij, ziet hij zichzelf dat niet zijn hele leven doen. Hij wil naar de grote stad om bekend te worden met zijn muziek. Maar als hij sollicitatiegesprekken afneemt om een goede vervanger te vinden voor in de bakkerij, leert hij Hector kennen.

Hector is dol op bakken en is relaxed, grappig en knap. Terwijl ze samen het ene brood na het andere bakken, lijkt er iets op te bloeien tussen de twee jongens… als Ari het tenminste niet verpest.

Voor het lezen

Ik ben erg benieuwd naar het verhaal. Ik zag het voorbij komen bij Dutch venture Publishing en heb gelijk een recensie exemplaar aangevraagd.
Ik heb van heartstopper genoten en de style van graphic novel bevalt mij wel. Het is een fijne manier om een boek te lezen en voegt een beeld bij het verhaal toe.

Mening

Ari heeft het zwaar. Hij wilt heel graag gaan studeren, maar helaas gaat het met de bakkerij financieel gezien niet zo goed. Zijn hulp is hard nodig, maar hij wilt graag met zijn vrienden naar de stad omdat daar meer kansen zijn.
Hij zorgt voor sollicitaties om vervangen te worden en zo zijn droom achterna te gaan, maar gaat hem dit lukken?

Het verhaal is leuk geschreven en leest lekker weg. Het is erg herkenbaar. Je hebt altijd iemand in de vriendengroep die dingen hardop zegt die niet gezegd kunnen worden. Ari leert zichzelf kennen tijdens dit proces van de sollicitaties en is druk bezig met zijn ouders helpen al is de bakkerij het laatste wat hij wilt doen. Hij mist de passie die zijn vader wel heeft en hoopt iemand te kunnen vinden die die passie ook voelt. Ik geef het boek 4 sterren. Het was een iets lange inleiding, maar ik heb naar het einde steeds meer genoten. Zeker omdat ik ook de dingen uit de bakkerij herken en de passie heb voor lekkere dingen :p

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *