De pestmachine – Sophia Drenth

Ik ben benieuwd naar de pestmachine. Ik ben benieuwd naar de avonturen Vladimir. Hoe hij omgaat met zijn gevoelige darmen.

  • 240 bladzijdes
  • Hamley books
  • Juni 2022
  • IBSN : 9789464510317

Beschrijving

Precies zoals het hoort in een monsterdorp, is het altijd vollemaan in Knekelstein. Maar wanneer de maanmachine door een storing op tilt slaat, zijn de gevolgen niet te overzien. Sinistere gestalten overspoelen het dorp. Vladimir herkent ze uit de geschiedenisles. Het zijn pestmeesters, zoals die in de middeleeuwen rondliepen.
Nieuwe monsters zijn altijd welkom in Knekelstein, maar deze pestkoppen hebben geen vreedzame bedoelingen. Alles wat in hun ogen frivool is, wordt vernield. Maar wat betekent frivool eigenlijk precies?

Voor het lezen

Ik ben benieuwd naar de nieuwe avonturen. Hoe gaat hij om met de pestkoppen in het dorp?

Mening

Het verhaal leest lekker weg . De spanning is hoog , er gebeurt een hoop. Ik geniet van zijn nieuwe avonturen en de manier waarop hij omgaat met de dingen die gebeuren. Het is een hele klus om te kijken of de machine weer gaat werken.

Ik kan niet wachten op meer avonturen van Vladimir. Mijn zusjes zullen de boeken ook absoluut willen lezen. Ik krijg altijd zo een Halloween vibe bij de boeken uit deze serie. Ik wil zeker meer lezen en hoop dat er zeker nog meer volgen! Voor mij absoluut 5 sterren 🌟

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *