Hamley leert toveren ~ Sandra J Paul

Ieder kind zou moeten opgroeien met de boeken van Hamley het katje !

Beschrijving

Welkom in de magische wereld van Hamley. Het is oktober en binnenkort is het weer Halloween. Ook haar baasjes doen mee aan de gekte. Het hele huis is versierd met pompoenen, webben en heksen. Dan ontdekt Hamley dat er een heuse tovenaar in haar straat woont. Samen met haar zusje en haar beste vriend gaat ze naar hem toe. En leert ze toveren

Mening

Ik kan niks anders dan lof geven aan dit verhaal. Het is weer een betoverd verhaal geworden vol avontuur met Hamley. Het is leuk dat je de karakters van eerdere verhalen ziet door alle verhalen heen en dat Hamley iedere keer opnieuw wat leert. Voor mij verplichte leesvoer voor de kindertjes als ze eenmaal kunnen lezen of voorgelezen willen worden, want de illustraties geven altijd een extra dimensie . Absoluut 5 sterren *****

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *