Sexy santa stories ~ MH books

Heerlijke sexy verhalen die je rode wangen geven in deze koude tijden

Ik heb per verhaal een klein stukje geschreven . Ik vind de boeken echt aanraders en leuk voor deze tijd om ook te geven.

#1 Eliza’s weekend

Eliza’s weekend is een verhaal dat lekker weg leest. Iedereen kent wel een ‘eeuwige’ single in de groep. Je hoopt voor diegene de match te vinden en gaat uit voor een mooi weekend. Mooi en heet word het zeker! Ik wil nu al meer lezen!

#2 de klusjesman

Toen ik net aan dit verhaal begon vond ik het te veel erboven op ligt. Het verlangen was er enorm en ik miste de jacht. Gelukkig werd het de laatste bladzijdes anders en dat maakte het verhaal deels goed. Ik ben zeker benieuwd naar het vervolg door de cliffhanger aan het einde. Mijn enige punt van kritiek is dat er meer gejaagd mag worden om verlangen te wekken.

#3 stil verlangen

Een verhaal wat een heerlijk einde heeft. De workaholic is aanwezig en zorgt voor de nodige stress, maar kan het wel veranderen ? Is het huwelijk te redden door de afwezigheid van eigen baas zijn of is er veel voor nodig om de boel te redden? Wat kunnen ze doen om de liefde terug te vinden of is het game over? Ik had iets te hoog ingezet met verwachtingen, maar het leest wel lekker weg

#4 wonderen gebeuren

In dit verhaal zitten alle elementen die ik leuk vind! Ik zou zo een boek kunnen als dit uitgewerkt is of zelfs een hele reeks! De auteur schrijft heerlijk en drukt op de goede knopjes. Het is spannend, heet en heerlijk om te lezen, het weerzien, de vechtende gedachtes en lust ! I want more

#5 santa baby

Echt een heerlijk verhaal die zorgt voor rode wangen. Ik zou ook wel een secret Santa willen, alles word voor je geregeld en je hebt de keuze om de sprong te wagen of niet. Is deze santa de match of juist niet? Zoek het uit!

#6 perfect uit balans

Wat een heerlijk verhaal. Ik hou hiervan, het rollenspel , de diepgang in het verhaal en langzame maar moeizame opbouw. Ik zou zo een heel boek hierover kunnen lezen!

#7 Secret Santa girl

Wat een heerlijk verhaal. Van een jonge vrouw die opzoek is naar spanning tot een een zelfverzekerde jonge vrouw die haar mannetje staat. Een heerlijk verhaal vol onzekerheid, twijfel en verlegenheid.

#8 trio voor kerst

Wat uitliep tot een verschrikkelijke avond word toch een avond vol hitte tijdens de kerst kou. Het was een heerlijk verhaal om te lezen vol diepgang!

#9 het juweeltje

Een verhaal wat vol dromen en zaken doen begint word een sprookje. Ik vond het verhaal fijn om te lezen, maar was niet enorm verrast behalve met het einde dat was zeker een verrassing!

#10 sexy santa

Een verhaal wat moeizaam begint voor de dame. Ze heeft een hekel aan kerst, maar kan de kerstman haar humeur en gedachtegang daarover veranderen?

#11 Bestelling bezorgd

Dit is absoluut 1 van mijn favorieten! Wat een heerlijk gepassioneerd verhaal met diepgang. Het einde stopte met een cliffhanger en ik wil nu al meer!

#12 kerstcadeau

Wat een verhaal! Ik heb enorme rode wangen gehad van dit verhaal. Ik vind het leuk om te lezen en gedurfd!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *