Moordgeheim

Ik had behoefte aan een dun boekje voor tussendoor en moordgeheim trok gelijk mijn aandacht.

In Moordgeheim duikt de 17­jarige Cloe voor een schoolopdracht in het verleden van het Drieluik College, waar zes jaar eerder een schietpartij plaatsvond (het verhaal van Moordvrienden). Vanaf dag één ondervindt ze echter tegenwerking van haar omgeving, haar vrienden en de betrokkenen bij de gruwelijke daden. Vast besloten haar opdracht tot een goed einde te brengen zet Cloe door, maar meer en meer slaan de twijfel en de angst toe. Hebben de getuigen van die vreselijke schietpartij wel allemaal de waarheid verteld en wie is de persoon die Cloe probeert tegen te werken?

Mening

Een spannend verhaal dat je het verhaal van Chloë en Milo. Ze hebben beide een gemeenschappelijke gebeurtenis namelijk de schietpartij van 6 jaar geleden zit in hun hoofd. Ik vind het verhaal voorspelbaar, maar dat maakt het niet minder spannend. Het is leuk om uit te zoeken wat er gebeurt is en je gaat mee puzzelen en vragen stellen. 4 sterren voor dit boekje!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *