Hamley is jarig ~ Sandra J. Paul

Dit mierzoete boekje wil je gelijk lezen!

Maak kennis met Hamley, het avontuurlijke zwarte katje dat mensen verstaat. Samen met haar zusjes en haar moeder woont ze in een gezellig huis, en wordt ze vertroeteld door haar baasje Viola. Viola is jarig, en bij een verjaardag hoort taart. Alleen, zo zeggen de andere katten: dieren krijgen nooit taart, en hun verjaardagen worden nooit gevierd. Dus besluit Hamley om dit te veranderen. Ze gaat op zoek naar taart voor haar dierenfamilie, en belandt zo in een bakkerij. Hamley is Jarig is het eerste boek in een gloednieuwe jeugdreeks.

Mening

Weer een heerlijk verhaal van de kleine hamley! Ik heb oprecht genoten van het avontuur van onze kleintje. Altijd vol energie, nieuwsgierigheid en problemen! De kleine hamley wou wat terug doen voor de andere katjes, maar dat loopt iets uit de hand 5 sterren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *