Tjarda ~ Paul L Rebel

Dit boekje keek mij aan om gelezen te worden, dus ik ging er lekker een half uurtje voor zitten om ervan te genieten !

Heel voorzichtig en hoogst verbaasd loopt Tjarda op de kudde af. De kudde gaat in een kring staan, met een opening richting het jong. Wat hij ook doet, hij is omringd door de kudde. Petra staat in het midden van de kring een beetje zenuwachtig te wachten. Als Tjarda een stap in de geopende kring doet, barst het gejuich los, het oorverdovende gejuich. Uitbundige blijdschap maakt zich van de kudde meester. boekje heeft 62 bladzijdes.

Mening

Een mooi verhaal over een gewonde albino olifant die gewond raakt en verzorgt word. Ze gaat opzoek naar een nieuw thuis na de goede zorg, maar gaat dat lukken ? Olifanten zijn aan de kudde gehecht en willen geen vreemden, maar zullen ze voor Tjarda een uitzondering maken? 4 sterren

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *