De liefdes hypothese

Ik ben benieuwd naar dit boek. Ik heb de bijpassende booksleeve gekocht, die is echt prachtig!

  • Nederlands
  • Juni 2022
  • House of Books
  • EAN : 9789044365917
  • Roman

Promovendus Olive Smith gelooft in wetenschap, niet in iets onvoorspelbaars als liefde. Maar door een misverstand met haar vriendin Anh wordt ze plotseling gedwongen een relatie te faken. In paniek kust ze de eerste man die ze tegenkomt. Deze kus veroorzaakt niet alleen een reeks irrationele gevoelens, de gekuste persoon blijkt ook Adam Carlsen te zijn: een jonge professor en de grootste laboratoriumtiran van de campus. Al snel komt Olives wetenschappelijke carrière in het gedrang en ontdekt ze dat haar eigen hart onder de loep nemen nog ingewikkelder is dan een hypothese over liefde.

Voor het lezen

Ik ben erg aan het twijfelen om dit boek te lezen gezien er zo een hype omheen zit. Zijn mijn verwachtingen niet te hoog geworden nu?! Ik ben benieuwd wat het verhaal gaat brengen!

Tijdens het lezen

Na de eerste paar hoofdstukken kom ik gelijk goed in het verhaal. Ik herken zeker een paar dingen aan de karakters van beide en vind het heerlijk om te zien. Het is ook leuk dat Ol hem door andere ogen gaat zien. Iedereen vind hem naar en boos, maar is hij dat ook wel? Voelt hij zich niet alleen en is daarom nors?

Conclusie

Ik heb alle emoties in dit boek super hard gevoelt. Ik ben boos, verdrietig en blij geweest. De tranen liepen over mijn wangen, want dit is voorbestemd. Je groeit als mens naar elkaar toe en die passie, blikken en gesprekken zitten vol met diepgang! Ik raad iedereen dit boek aan! Als je meegesleurd wil worden in emoties, liefde, drama en spanning is dit het goede boek! 5 sterren

Inc mooie bijpassende booksleeve van booksartlibrary

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *